Blog

Iedereen heeft wel eens extra ruimte nodig voor de opslag van zijn meubels, het weg leggen van zijn verzameling, het opbergen van zijn jacuzzi of zwembad. Maar waar laat je deze spullen als je zelf de ruimte niet hebt. Juist bij de buren in de straat of dorp verderop.

Waarom zal ik mijn huis als opslag verhuren? Het succes van de “delende economie”

Het levert geld op: Extra inkomsten of besparen op u kosten is natuurlijk een van de redenen voor het verhuren. Maar als je het toch niet gebruikt. Waarom niet?

Het helpt je buren: Je buren hebben geen last van ingewikkelde contracten en regels. Zeker niet als het om het bergen van spullen gaat. Happy neighbors

Het is veilig: Stel van te voren een plan op. Of maak een checklist en bespreek die met de verhuurder. Zo voorkom je zaken die je niet in je huis of grond wil hebben.

Ontmoet leuke mensen: De deel economie is alsmaar groeiende en bestaat uit interessante mensen. Jij hebt de kans om deze te ontmoeten.

De deel economie

Een nieuwe manier van bedrijvigheid/zaken voeren waren mensen uit de zelfde omgeving samen werken en gebruik maken van elkaars diensten.

Er zijn veel voorbeelden van deze nieuwe manier van zaken voeren zoals Airbnb en Blablacars. Er wordt van alles gedeeld van fietsen tot autos, van huizen tot gereedschap.

Spacer, Storemates en Sparefoot zijn slechts enkele voorbeelden van buitenlandse platformen waarbij succesvol lege ruimte zoals een zolder, kelder, garage of zelfs een stukje grond wordt verhuurt. Zo bespaart u kosten en kunt u er zelf geld mee verdienen. Tot wel €2500 per jaar.

 

Verdien geld en start vandaag. Het is gratis! Klik hier en plaats direct je advertentie.